Palvelut

Laajan tuotevalikoimamme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös erilaisia pihaan ja puutarhaan liittyviä palveluja. Voit ostaa meiltä viherrakennuspalvelun vaikka avaimet käteen- tyyliin eli teemme kaiken suunnittelusta lähtien: tuloksena valmis piha istutuksineen ja kiveyksineen. Toisaalta voit käyttää yksittäisiä palveluitamme esim. puiden ja pensaiden leikkaus tai nurmikon perustaminen. Asiakkaitamme ovat yksityiset, rakennusliikkeet, kunnat, yhteisöt ja yritykset n. 60 km:n säteellä Ristiinasta.

Viherrakentaminen pelkästään työllistää kesäisin 5 – 6 henkilöä. Käytämme työmailla Avant 520+ pienkuormaajaa ja suuremmissa maansiirtotöissä ulkopuolista urakoitsijaa.

Pihatyöt

Puiden hoitoleikkaukset

Pensaiden hoitoleikkaukset

Hoitotyöt

Konsultointi

Viherrakentaminen

Suunnittelu

Istutukset

Nurmikon rakentaminen

Nurmikon uudistaminen

Kivityöt

Betonikiveykset

Luonnonkivityöt

Muurit

Reunakivet

Tuotteet

Käräjämiehen Puutarhalla kasvatetaan erilaisia amppeleita, ruukku- ja ryhmäkasveja, vihannesten ja yrttien taimia sekä perennoja, joita löytyy noin 200 erilaista lajia.

Valikoimaamme kuuluvat nykyään myös puut ja pensaat, jotka tulevat lähiseutujen taimistoista. Tarjolla on kaikki yleisimmät lajikkeet, mutta myös harvinaisuuksia on tarjolla. Kannat ovat kuitenkin kaikki kestäviä ja sopivia Etelä-Savon alueelle. Omenapuut tulevat Hirvensalmen taimistolta; erilaisia kantoja ja lajikkeita on lähes 200. Puiden ja pensaiden valinnassa auttaa suunnittelu- ja puistopuolen hortonomimme Markku Ikonen.

Kasvit karaistaan aina viileässä ennen myyntiä, joten ne kestävät paremmin kylmää kuin suoraan kasvihuoneesta tulleet.

Juhannuksesta lähtien kasvihuoneissa kasvavat kirsikkatomaatit ja paprikat ja ulkona avomaankurkut, joita toimitamme Mikkelin talousalueen kauppoihin.